0345-514 341

VAN ARNHEM BOUWGROEP,
MEER DAN EEN AANNEMERSBEDRIJF

Al sinds 1923 is Van Arnhem Bouwgroep actief in de ontwikkeling en bouw van woningprojecten en commercieel vastgoed. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een belangrijke ontwikkelaar van diverse projecten in een groot deel van Nederland. Naast projectontwikkeling behoren ook complete gebiedsontwikkelingen, grondexploitaties en binnenstedelijke (her)ontwikkelingen tot onze expertise.

ONTWIKKELEN EN BOUWEN ONDER ÉÉN DAK

Onze jarenlange kennis en ervaring zorgen voor de juiste aanpak van (grootschalige) bouwprojecten. Kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid staan bij ons voorop. Tijdens elk project spelen wij in op de persoonlijke wensen van onze opdrachtgevers en kopers. Onze ervaren en betrokken medewerkers streven naar het leveren van een hoogwaardig eindresultaat.

Van Arnhem Bouwgroep is in 1923 begonnen als traditioneel aannemersbedrijf. Naast grootschalige projecten, richten wij ons ook nog steeds op particuliere opdrachtgevers. Onze grondposities bieden diverse mogelijkheden voor iedere wens. Wij begeleiden u door het volledige proces om zo uw droomwoning te kunnen realiseren. Ook verbouw, onderhoud en renovatie behoren nog altijd tot onze diensten.