0345-514 341

Start verkoop De Brugwachter

04 november 2021

Op 23 november a.s. is er vanaf 15.00 uur een verkoopevenement van nieuwbouwplannen De Brugwachter en Het Boothuys: 22 appartementen en 6 halfvrijstaande havenvilla's in de Zwaaikom te Oosterhout! Een eiland van rust in het hart van Oosterhout: dat is wonen in de Zwaaikom. 

Interesse? Maak een afspraak!
Het start-verkoop-evenement vindt plaats op dinsdag 23 november 2021 vanaf 15.00 uur bij Paviljoen Het Houtse Meer, Pannenhuisstraat 40 te Den Hout. Wilt u aanwezig zijn bij de start verkoop? U dient zich hiervoor telefonisch of per e-mail aan te melden o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer, aantal personen (maximaal 2) en voorkeurs-tijdstip. Na ontvangst van een bevestigingsmail van een van de makelaars, is uw tijdvak gereserveerd. Wij ontvangen u dan graag op het afgesproken tijdstip. Tijdens de start verkoop van De Brugwachter en Het Boothuys zullen wij de richtlijnen van het RIVM aanhouden en is een QR-code en zitplaats verplicht.

QR-code / testen voor toegang
Tijdens het start-verkoop-evenement houden wij de geldende Corona-richtlijnen aan. Dat betekent dat u tijdens uw bezoek aan het start-verkoop-evenement moet beschikken over een coronatoegangsbewijs. Dit houdt in dat gasten óf 24 uur van tevoren negatief getest moeten zijn óf volledig gevaccineerd moeten zijn óf een herstelbewijs moeten hebben. Deze mag zowel in de CoronaCheck-app staan als op een uitgeprinte versie. Daarnaast wordt er om een identiteitsbewijs gevraagd om aan te tonen dat het jouw gegevens zijn. Zonder coronatoegangsbewijs kunnen wij u helaas niet toelaten. 

Inschrijven
Op woensdag 25 november 2021 om 12:00 uur start de digitale verkoop van de 22 appartementen De Brugwachter. Vanaf dan kunt u zich inschrijven voor een appartement. De inschrijving sluit op maandag 6 december 2021 om 12:00 uur!

Deel dit artikel

Terug naar overzicht