0345-514 341
1
2
3
4
5
6
GA TERUG

De Scheepskade (De Zwaaikom) woningen

Oosterhout
Project de Scheepskade (de Zwaaikom) is opgeleverd!

Midden in het historische hart van Oosterhout ligt het eiland genaamd ‘de Zwaaikom’. Op deze unieke locatie worden diverse woningen en appartementen gerealiseerd als onderdeel van het project De Zwaaikom. Omgeven door water en op loopafstand van het centrum en winkelhart van Oosterhout, geniet u hier van het beste van twee werelden: wonen in een landelijke sfeer én omringd door voorzieningen. En, met de aanleg van diverse wandelpaden en veel groen, is het overal op het eiland heerlijk wonen.

Water speelt een belangrijke rol in plan De Scheepskade. Het plan ligt langs het water van het Wilhelminakanaal. Dit kanaal verbindt Tilburg met de Maas. Door de groei van het binnenvaartverkeer is het Wilhelminakanaal nog steeds een belangrijke vaarroute. Door de komst van jachthaven ‘Den Ouwe Sluis’ varen ook steeds meer Oosterhouters graag met hun bootje over het Wilhelminakanaal. Het eiland De Zwaaikom dankt zijn naam aan deze karakteristieke plek in Oosterhout. Een zwaaikom is eigenlijk een plaatselijke verbreding van een rivier, kanaal of gracht waar schepen kunnen keren. Wanneer een schip langer is dan de breedte van de vaart, kunnen zij door een zwaaikom toch plaatsen aan smalle of doodlopende vaarwegen bereiken.

De halfvrijstaande woningen van fase De Scheepskade liggen direct aan het water rond het Eiland. Het gevoel van ruimte en vrijheid. Vanaf uw royale dakterras heeft u hier een prachtig uitzicht op het Wilhelminakanaal. Wonen rond stad en natuur wordt hier werkelijkheid. De hoek- en tussenwoningen in het noorden van het plan zijn gelegen aan een groenstrook met diverse wandelpaden. Ook de hoek- en tussenwoningen in het zuiden van het plan liggen op royale percelen en beschikken over een berging. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.
specificaties

Status: Afgerond
Aantal woningen: 24

oppervlakten
Perceeloppervlakte: 134 - 331 m2
Woonoppervlakte: 124 - 156 m2

ANDERE MENSEN
BEKEKEN OOK