0345-514 341
1
GA TERUG

Molenblok - Fase 3

Varik
Molenblok wordt een kindvriendelijke nieuwe wijk in Varik, onder de wieken van Korenmolen “De Bol”. De kern Varik vormt samen met Est en Opijnen, Ophemert, Haaften en Waardenburg de gemeente Neerijnen. Varik is een karakteristiek dorp in het rivierengebied en ligt in een rustige, groene omgeving. Het dorp kenmerkt zich door de vele karakteristieke gebouwen zoals onder andere de 15e-eeuwse “dikke toren”. Aan de zuidoever van Varik vaar je met een fiets- en voetveer zo naar het land van Maas en Waal.

Varik is goed bereikbaar vanaf zowel de A15 (afslag Est) als de A2 (afslag Waardenburg). Steden als Tiel, ’s-Hertogenbosch en Utrecht zijn daardoor binnen handbereik, en door de nabijheid van de A15 is ook Rotterdam en de rest van de Randstad snel te bereiken.
Het plan Molenblok omvat 34 woningen van verschillende types. De woningen zijn ruim opgezet en worden te midden van het groen gerealiseerd op één van de mooiste locaties langs de Waalbandijk. Er worden rijwoningen, halfvrijstaande woningen en vrijstaand (geschakelde) woningen gerealiseerd.

Initiatief: VABO Ontwikkeling B.V.
Realisatie: Chr. van Arnhem en zonen B.V
specificaties

Status: Afgerond

ANDERE MENSEN
BEKEKEN OOK