Van Arnhem Bouwgroep ontwikkelen en bouwen onder één dak
 
  • Plan Condessa
    Beusichem

Condessa fase 2 - Beusichem

Plan Condessa is een jong nieuwbouwproject aan de Condessahof te Beusichem. Een intiem woonhofje omsloten door 24 woningen. Zowel verkoop als verhuur is mogelijk. Ideaal voor starters en jonge gezinnen, maar ook voor senioren.

Wonen in Beusichem 

Beusichem is een historisch dorp middenin het rivierenlandschap en behoort tot de Gemeente Buren. Buren is een een landelijke gemeente met ruim 25.000 inwoners. Buren zelf en de omliggende kernen hebben veel te bieden op het gebied van historie en andere bezienswaardigheden. Beusichem bevindt zich enkele kilometers ten oosten van Culemborg en enkele kilometers ten noorden van Geldermalsen. Er wonen ongeveer 4000 mensen in Beusichem en het dorpsaanzicht bestaat uit een groot aantal rijks- en gemeentemonumenten.

Buren en omgeving

Buren zelf en de omliggende kernen hebben veel te bieden op het gebied van historie en andere bezienswaardigheden. Het stadje Buren zelf is gelegen in het groene Rivierengebied en heeft van oudsher een bijzondere band met het Huis van Oranje. Willem van Oranje trouwde hier in 1551 met Anna van Egmond, de gravin van Buren. In het oude raadhuis van Buren is het Oranjemuseum gevestigd, maar ook andere musea zoals het Weeshuis en de Synagoge hebben regelmatig interessante tentoonstellingen. Ook Bourgondiërs komen hier aan hun trekken: de binnenstad telt diverse gezellige eetgelegenheden en café's. Buren heeft diverse voorzieningen en Tiel bevindt zich op 10 minuten rijden.

klik op onderstaande afbeelding om de te plattegronden te downloaden:

Voor meer informatie: www.condessa.nl

Of via Facebook:

 

Anth. van Diemenstraat 36
4104 AE Culemborg
Tel. +31 (0)345 - 514 341
Fax. +31 (0)345 - 515 281
algemeen@vanarnhem-bouwgroep.nl

verkoop

VanKesselKroezen Makelaars Taxateurs Varkensmarkt 3 4101 CK Culemborg Telefoonnr. 0345 - 52 25 22 Telefaxnr. 0345 - 53 56 45 www.vankesselkroezen.nl