Van Arnhem Bouwgroep ontwikkelen en bouwen onder één dak
 

De Buitens, hof 4 - Leerdam

In hof 4, de Hof van Buitens hebben wij 15 woningen gerealiseerd. 

Nieuwbouw in Leerdam: de Buitens

De Buitens zal uiteindelijk uit 4 hoven bestaan. Elk hofje heeft een eigen identiteit. Doordat er veel aandacht is besteed aan het inpassen van de woningen in de omgeving, ontstaat een woonwijk waar mensen zich prettig voelen. Het plan bestaat uit veel verschillende woningtypen. Ook zijn er diverse opties op het gebied van afbouw. Door deze ruime keuzevrijheid kan je nieuwe woning helemaal aansluiten bij jouw individuele woonwens. 

Over Leerdam

Leerdam bevindt zich in het oosten van de provincie Zuid-Holland en is gelegen in de Vijfheerenlanden. Kenmerkend voor Leerdam en omgeving is de aanwezigheid van de rivier de Linge, één van de mooiste rivieren van Nederland. Leerdam kent een rijke historie en geniet landelijk bekendheid als de glasblazersstad.

Leerdam telt iets meer dan 20.000 inwoners en vervult een streekfunctie: het voorzieningenniveau is hoog. In het centrum vind je een breed aanbod van winkels en restaurants en een gezellig verenigingsleven. Er zijn diverse basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs. Leerdam is goed bereikbaar met openbaar vervoer (bus en MerwedeLingelijn). Door de nabijheid van de A15 en de A2 is Leerdam ook per auto goed te bereiken.

Locatie project

Op 50 meter van de rivier de Linge, tussen het kronkelweggetje ‘Klein Oosterwijk’ en het rustige ‘Laantje van Van Iperen’, verrijst een groene, intieme woonwijk: De Buitens. In dit gebied wordt nu al veel gewandeld door de buurtbewoners, via Klein Oosterwijk naar de prachtige Wiel. In de opzet van het plan heeft de architect daarom gekozen voor ruime wandelpaden en groenstroken. Vanuit de meeste tuinen loop je direct het groen in en kinderen kunnen voor de deur veilig buiten spelen. Heerlijk vrij wonen dus!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons of met een van de makelaars of kijk op de website van De Buitens of volg ons via onze facebook pagina. 

 

 

 

Inschrijving
Anth. van Diemenstraat 36
4104 AE Culemborg
Tel. +31 (0)345 - 514 341
Fax. +31 (0)345 - 515 281
algemeen@vanarnhem-bouwgroep.nl

verkoop

Van Ekeren Kuiper makelaardij Voorwaartsveld 5a 4142 DA Leerdam Telefoonnr. 0345 - 63 21 00 www.vanekerenkuiper.nl
Woonaccent Makelaars Gorinchem Kazerneplein 2 4201 MC Gorinchem Telefoonnr. 0183-668811 www.woonaccent.nl/gorinchem