Van Arnhem Bouwgroep ontwikkelen en bouwen onder één dak
 

4 woningen Westlandse Tuin - Utrecht

De woningen zijn opgeleverd. 

De villa’s van Westlandse Tuin liggen in Het Zand, middenin het nieuwe Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn. Het Zand is een bijzonder stukje Leidsche Rijn, met veel karakteristieke elementen, zoals oude boerderijen en huizen, bestaande wegenlinten en fruitboomgaarden. De kavels grenzen bovendien aan het Leidsche Rijn Park, de bijna 300 hectare grote ‘groene long’ van Leidsche Rijn.

De architectuur van de villa’s krijgt als referentie de klassieke boerderette stijl en refereert naar de klassieke rietgedekte boerderij woningen aan de Westlandse . 
Ten opzichte van de herenhuizen langs de Parkzichtlaan krijgen de Villa’s een lichte sprong die samen met het individualiteit van de woningen een duidelijke overgang maakt tussen de Parkzichtlaan. De Bakamastraat en de Westlandse Tuin. Allen woningen hebben een verbijzondering. Dit gebeurt door een haakse kavelopzet en een duidelijke oriëntatie naar twee kanten. 

Woningen: 

De woningen zijn ontwikkeld door VABO Ontwikkeling bv. De realisatie wordt op dit moment gedaan door chr. van arnhem en zonen bv (Onderdeel van Varn Arnhem Bouwgroep)

De 4 villa’s worden natuurlijk traditioneel en duurzaam volgens de laatste normen gebouwd, maar zijn ook binnen bepaalde maatstaven uit te breiden en of naar wens aan te passen.

Deze prachtige rietgedekte woningen hebben een robuuste en landelijke uitstraling en zijn gelegen aan de Westlandse Tuin bij de Parkzichtlaan.

 

Anth. van Diemenstraat 36
4104 AE Culemborg
Tel. +31 (0)345 - 514 341
Fax. +31 (0)345 - 515 281
algemeen@vanarnhem-bouwgroep.nl

verkoop

Beumer Garantiemakelaars Meerndijk 7 3454 HM De Meern Telefoonnr. 030 - 677 6000 Telefaxnr. 030 - 677 6006 www.beumer.nl