Van Arnhem Bouwgroep ontwikkelen en bouwen onder één dak
 
  • 8 woningen plan Lingezicht Deil
    variant met witte gevel

Plan Lingezicht - Deil

Alle woningen zijn verkocht! 

In het pittoreske Deil, aan de rivier de Linge, wordt door VABO Ontwikkeling B.V. en Looye Vastgoed B.V. een kleinschalig plan van 8 nieuwbouwwoningen gerealiseerd.

Bij het ontwikkelen van Plan Lingezicht is met veel aandacht gekeken naar de huidige architectuur in het dorp Deil. Het plan kenmerkt zich door keuzevrijheid. Er is nadrukkelijk voor uiteenlopende woningtypen met eigen accenten gekozen, die passen bij de geheel eigen sfeer in het dorp. Ook qua afbouw bieden de woningen veel ruimte voor maatwerk en persoonlijke smaak. De rustieke woningen worden gebouwd aan de dijkvoet in het verlengde van het doodlopende straatje Het Griendje. Het plan bestaat uit 2 vrijstaande  dijkwoningen, 4 seniorenwoningen en 2 twee-onder-één kapwoningen voorzien van een garage.

De Betuwe biedt een landelijke woonomgeving, vol rust en groen, waar het heerlijk wandelen is langs boomgaarden en uiterwaarden. Tegelijkertijd ligt de regio ook erg centraal.  Snelwegen als de A2, A27 en A15 zijn dichtbij, waardoor een goede uitvalsbasis en bereikbaarheid ontstaat ten opzichte van de regio’s Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Reist u bij voorkeur met het openbaar vervoer, dan ligt NS-station Geldermalsen op 5 minuten fietsen. Vanaf hier heeft u een directe verbinding naar Utrecht, Den Bosch en Tiel.

Deil zelf telt iets meer dan 2000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Geldermalsen. Het dorp ligt nabij het bekende knooppunt Deil. In het verleden was dit een bekend fileknelpunt, maar recentelijk is de doorstroming behoorlijk verbeterd door de verbreding van A2. In het dorp bevindt zich een basisschool . Middelbaar en beroepsonderwijs vindt u in omliggende plaatsen zoals Geldermalsen.

Het plan bestaat uit de volgende woningtypes:

  • 4 seniorenwoningen
  • 2 twee-onder-één-kap-woningen met garage
  • 2 vrijstaande dijkwoningen - link naar woning.

Prijzen vanaf: € 259.000,= v.o.n.

Meer informatie en v.o.n. prijzen: www.planlingezicht.nl

Klik op onderstaande afbeelding voor de verkoopbrochure.Voor meer informatie:

www.planlingezicht.nl

of via facebook:

Anth. van Diemenstraat 36
4104 AE Culemborg
Tel. +31 (0)345 - 514 341
Fax. +31 (0)345 - 515 281
algemeen@vanarnhem-bouwgroep.nl

verkoop

VanKesselKroezen Makelaars Taxateurs Varkensmarkt 3 4101 CK Culemborg Telefoonnr. 0345 - 52 25 22 Telefaxnr. 0345 - 53 56 45 www.vankesselkroezen.nl