Van Arnhem Bouwgroep ontwikkelen en bouwen onder één dak
 
Anth. van Diemenstraat 36
4104 AE Culemborg
Tel. +31 (0)345 - 514 341
Fax. +31 (0)345 - 515 281
algemeen@vanarnhem-bouwgroep.nl

nieuws

De bouwvakantie begint op maandag 22 juli a.s. Vanaf dan is ons kantoor gesloten. U kunt ons telefonisch weer bereiken vanaf maandag 19 augustus.

Op maandag 1 juli 2019 om 13:00 uur start de verkoop van de 12 woningen De Lanen. Vanaf dan kunt u zich inschrijven voor een woning. U kunt de prijslijst, brochure en overige verkoopstukken opvragen bij de makelaar. De inschrijving sluit op maandag 8 juli om 12:00 uur. Inschrijven voor een woning doet u via de website: www.delanen-rosmalen.nl.

Wij nodigen u van harte uit voor de officiële start verkoop van nieuwbouwplan Hooghendijck Fase 4, te Beusichem op donderdag 27 juni 2019 van 19:00 tot 20:30 uur. Locatie: bouwterrein Hooghendijck t.h.v. De Roskam in Beusichem.

De nieuwe fase bestaat uit een gevarieerd aanbod van diverse woningtypes, van royale vrijstaande woningen tot eengezinswoningenFase 4 is de laatste fase van plan Hooghendijck. Laat u tijdens de start verkoop informeren over de nieuwe woningen en de mogelijkheden. De prijslijst wordt tijdens de start verkoop bekend gemaakt. Ook ligt de nieuwe brochure voor u klaar. U kunt zich vanaf de start verkoop op 27 juni a.s. inschrijven voor een woning via de website: www.woneninbeusichem.nl.

Op vastgoedbeurs PROVADA hebben VABO Ontwikkeling bv (onderdeel van Van Arnhem Bouwgroep) en Looye Vastgoed samen met vastgoedbelegger Altera een intentieverklaring getekend voor drie nieuw te bouwen appartementencomplexen. De in totaal 148 appartementen worden gebouwd in de wijk Het Zand in het hart van Leidsche Rijn in Utrecht. Hiervan zal 35 procent worden verhuurd in het middensegment van de huurwoningmarkt.

START VERKOOP - Hof van Wiel

Datum: zaterdag 30 maart a.s.
Locatie: Van der Wal interieurs Leerdam (Techniekweg 8, 4143HV Leerdam)
Tijd: 12:00 tot 17:00 uur

Deze laatste fase van plan de Buitens bestaat uit een gevarieerd aanbod van 10 vrijstaande woningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen. De informatiedag vindt plaats op het evenement Leerdam Woont! Hier vindt u naast het woningaanbod uit Hof van Wiel ook alles op het gebied van financieel advies, interieur, tuin en wonen.

Laat u tijdens de informatiedag informeren over de nieuwe woningen en de mogelijkheden. De prijslijst wordt tijdens de informatiedag bekend gemaakt. Ook ligt de nieuwe brochure voor u klaar.

Graag tot 30 maart!