Van Arnhem Bouwgroep ontwikkelen en bouwen onder één dak
 

Over ons

ontwikkelen en bouwen onder één dak

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Culemborg en omstreken? 

Van Arnhem Bouwgroep profileert zich in het ontwikkelen en bouwen van zowel woningen als bedrijfsgebouwen. Al ruim 90 jaar zijn wij actief vanuit onze vestigingsplaats Culemborg. Al sinds 1923 ontwikkelen wij projecten vanuit een duidelijk te onderscheiden visie: het resultaat hiervan vindt u op deze website. Niet alleen projectontwikkelingen maar ook complete gebiedsontwikkelingen, grondexploitaties en binnenstedelijke herontwikkelingen worden door ons ter hand genomen. Hierbij is met name de aansturing van alle betrokken partijen van belang. Wat bij ons voorop staat, is het streven naar voldoende variatie en differentiatie om een veelzijdig woning- en utiliteitsaanbod te realiseren.

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de volgende regio's

Het werkgebied beslaat voornamelijk de regio's:

  • Zuidwest-Gelderland;
  • Utrecht;
  • Flevopolder,
  • Zuid-Holland en Noord-Brabant. 

Ontwikkelen en bouwen onder één dak

Het feit dat het ontwikkelen van projecten en het realiseren ervan onder één dak geschiedt, geeft vele voordelen voor de toekomstige eigenaren en opdrachtgevers. De synergievoordelen met betrekking tot prijsvorming, kwaliteit, planning, garantie en nazorg zijn onmiskenbaar.

Door een korte en overzichtelijke beslissingsstructuur en een heldere en nuchtere beoordeling kan er snel en voortvarend worden gewerkt. Alle opdrachtgevers en relaties kunnen dan ook rekenen op onze persoonlijke betrokkenheid. Dit resulteert in een prettige samenwerking met het gewenste resultaat.

Op dit moment hebben wij diverse nieuwbouwwoningen in allerlei prijsklassen te koop. Kijk hier voor ons actuele aanbod. 

 

Wij zijn aangesloten bij:

         

Anth. van Diemenstraat 36
4104 AE Culemborg
Tel. +31 (0)345 - 514 341
Fax. +31 (0)345 - 515 281
algemeen@vanarnhem-bouwgroep.nl

nieuws

Weer een mooi project voor VABO Ontwikkeling! Op dinsdag 5 december 2017 werd een overeenkomst ondertekend tussen de gemeente Neder-Betuwe, VABO Ontwikkeling, KlokGroep Wonen en Ten Brinke Vastgoedontwikkeling voor nieuwe woningbouw in Dodewaard. Aan de westzijde van Dodewaard zal een nieuwe wijk worden gerealiseerd met een goede bereikbaarheid en een divers aanbod van betaalbare woningen.

Meer informatie? Op 13 december van 19.00 tot (uiterlijk) 20.30 uur is iedereen welkom bij een informatieavond in Herberg De Engel, Waalbandijk 102, Dodewaard.

Afgelopen maandag zijn we gestart met de bouw van de vier woningen in Opheusden. De heiwerkzaamheden zitten er inmiddels op. Naar verwachten zal, rond half september, de begane grondvloer gelegd worden.

Per direct zijn wij op zoek naar versterking op onze financiële afdeling. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit: het werken in een klein team op de financiële administratie waarin u een functie heeft met een breed takenpakket, w.o. coderen en inboeken van de administratie van de meerdere werkmaatschappijen, crediteurenbeheer en andere administratieve werkzaamheden. Voor meer informatie bekijk hier de gehele vacature tekst. 

OPEN HUIS: NIEUWBOUW KASTANJEHOF ZETTEN

Op zaterdag 9 september a.s. van 10.00 - 13.00 uur bent u van harte welkom op ons kantoor aan de Hoofdstraat 50 te Zetten. Tijdens dit open huis kunt u alle informatie verkrijgen voor dit nieuwbouwplan in Zetten.

In Vleuterweide gaan wij een PRACHTig nieuw project starten. Genaamd Pracht. Op de website kun je alvast informatie vinden over de ligging, de omgeving en waarom het verstandig is om te kiezen voor een mooie nieuwbouwwoning. Binnenkort zullen we ook meer informatie verstrekken over de start verkoop van dit project.

De bouwvakantie is begonnen. De komende weken is ons kantoor gesloten. U kunt ons telefonisch weer bereiken vanaf maandag 21 augustus 2017.

Wegens de toename van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een enthousiaste kopersbegeleider (fulltime). Ben of ken jij iemand die geschikt is voor deze functie? Mail dan je c.v. en motivatiebrief naar jcvanarnhem@vanarnhem-bouwgroep.nl. Vragen over de functie? Neem dan contact op met J. van Arnhem via 0345 - 514 341. Bekijk de vacature hier online. 

Vorige week vrijdag was de kijkdag van het Dok Stadswerven, de wethouder P. Sleeking droeg letterlijk zijn "steentje" bij aan dit mooie project. Een gezellig middag met alle betrokken partijen en een mooie gelegenheid om alle kopers te ontmoeten! Meer beeldmateriaal kunt u vinden op onze facebookpagina. 

Komende vrijdag 7 juli verzamelen we om 15.00 uur aan de Merwedekade te Dordrecht. Dan organiseren we namelijk een feestelijke bijeenkomst waarbij wethouder de heer P. Sleeking een officiële handeling uit zal voeren op de bouwplaats. We hopen uiteraard dat alle kopers aanwezig kunnen zijn!

Deze maand staat volop in het teken van de oplevering van diverse projecten. Net voor de bouwvak hopen we een groot aantal steutels te overhandigen aan onze kopers. Een aantal voorbeelden zijn de projecten in Varik, Maurik en Beusichem. Daar realiseren we diverse grondgebonden woningen. Binnenkort zullen we op onze facebookpagina ook beeldmateriaal plaatsen zodat u kunt zien wat wij de afgelopen maanden hebben geraliseerd.